Schoonmaker m/v

Baan gegevens

 • Bedrijf: Het Marnix / Stichting SpACe
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 25-04-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken veel meer dan een schoonmaker!! Vind je hard werken niet erg? Ga je graag met mensen om? Zoek je super leuke collega's? Kom dan eens met ons kennis maken.

Hieronder een vorobeeld van hoe je werkdag eruit zou kunnen zien

Een voorbeeld van een werkdag van een schoonmaker in Het Marnix:
• Zondag 6.30 uur: Start van mijn werkdag! Mijn werktijden verschillen per dag, maar dit weet ik wel altijd van te voren. Ik zorg altijd dat ik op tijd aanwezig ben, zo heb ik voldoende tijd om mij om te kleden.
• Ik start direct met een openingsronde van het pand. Ik let daarbij vooral op een schone en veilige omgeving voor onze bezoekers en collega’s en ondertussen open ik deuren en zet verlichting aan.
• 7.00 uur: De bezoekers voor het recreatief zwemmen komen binnen. Ik begroet iedereen die langs me loopt en ik begin met mijn schoonmaaktaken. Tijdens de schoonmaak werkzaamheden wordt ik af en toe door de porto opgeroepen om problemen met de kluisjes op te lossen.
• 10.00 uur: Na een kopje koffie ga ik een service ronde lopen en kijk ik of alles nog veilig en schoon is. Als ik wat tegenkom wat stuk is of vuil dan probeer ik dat direct op te lossen. Daarna ga ik verder met mijn schoonmaaktaken.
• 11.00 uur: Een oproep via de portofoon van mijn collega’s bij de receptie. Er is een storing op het paneel en er moet een machine gereset worden. Ik kan dit gelukkig zelf en loop naar de machinekamer om de storing op te lossen.
• 12.00 uur: Tijd voor pauze! Ik bestel een tosti in het Café en ga vervolgens naar de personeelsruimte. Hier klets ik met een collega van het zwembad die ook pauze heeft, gezellig!
• 12.30 uur: Het recreatief zwemmen voor de jeugd is net begonnen. Ik zie twee kinderen heel hard rennen naar het zwembad. Ik spreek ze aan en leg uit dat het gevaarlijk is om te rennen op een natte vloer. Ondertussen blijf ik in de buurt van de kluisjes
• 12.45 uur: M’n collega van de receptie roept mij door de porto om te vragen of ik haar een half uurtje kan vervangen tijdens haar pauze. Ik zit dus een half uur achter de receptie om zwemkaartjes te verkopen.
• 13.15 uur: Even bij het instructiebad om te zien of alles goed verloopt. Een meisje is uitgegleden en heeft bloed op de zijkant van haar knie. Ik stel moeder en dochter gerust, zoiets kan gebeuren! Ondertussen verzorg ik de kleine wond en plak er een pleister op.
• 14.00 uur: Mijn dienst zit er op! Ik praat de collega die me aflost even bij over vandaag. Daarna ga ik me omkleden. Morgen weer een andere dag!

Gestelde eisen

 Het is belangijk dat je je verstaanbaar kunt maken in het Nederlands maar verder is enthousiasme genoeg voor ons

Uren

Salaris

Salaris op basis van ervaring, conform de CAO Zwembaden schaal 4 (tussen de € 1800 en € 2000,- bij 38 uur)

Meer informatie

We geven ook de mogelijkheid om door te groeien. Als je het leuk vindt kun je zelfs je lifequard diploma bij ons halen.

Informatie over Het Marnix / Stichting SpACe

Het Marnix is een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Op de plek waar eerst het oude Marnixbad stond, staat sinds 2006 een nieuw complex waar jong en oud kunnen sporten en ontspannen. Twee zwembaden, een grote sporthal, een Spa & Health club en een grand café onder één dak. Je kunt hier zwemmen langs het water......
Lees meer over Het Marnix / Stichting SpACe

Het Marnix / Stichting SpACe
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Bijbaan als schoonmaker bij Willemswerf in Rotterdam

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wil jij werken in het mooiste kantoorpand van Rotterdam? Heb je ervaring in de schoonmaak en ben je elke avond beschikbaar om te werken? Dan wordt jij misschien wel onze nieuwe collega!Voor het schoonmaakteam dat dagelijks zorgt voor het schoonhouden van locatie Willemswerf zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. We zoeken iemand die (tijdelijk) beschikbaar is van maandag t/m vrijdag van 17.45 tot 19.45 uur. Je werkt samen met een aantal gezellige collega's...

  Stad Vacaturebank
 • Schoonmakers voor verschillende locaties in Zuid-Limburg

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij opzoek naar gemotiveerde Schoonmakers in de regio Zuid-Limburg. Of het nu een kantoorpand, hotel of kinderdagopvang is, zodra jij het pand onder handen hebt genomen ziet alles er weer als nieuw uit!  Alle algemene schoonmaakwerkzaamheden voer je zelfstandig uit in deze functie. Vrijheid, flexibiliteit en afwisseling krijg je dus voldoende.  Maar hoe gaat het eigenlijk in zijn werk? Zodra je sollicitatie binnen...

  Stad Vacaturebank
 • Tijdelijke schoonmaak baan in de late middaguurtjes in Beuningen

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor een schoonmaakbedrijf in Nijmegen ben ik op zoek naar een schoonmaker voor een pand in Beuningen. Je gaat daar in de weer met dweil, stofzuiger en zeem om de ruimte weer blinkend schoon te maken zodat de collega's de volgende dag weer fris aan hun werkdag kunnen beginnen. WanneerElke maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 19.00 uur.Vanaf 6 juni voor ongeveer 6 - 8 weken. WaarEen kindertandartspraktijk in Beuningen. Salaris 18 jaar € 5,96;19 jaar €...

  Stad Vacaturebank
 • Word per direct schoonmaker bij een defensie locatie in Lettele

  Toegevoegd op 22-05-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Het werk als schoonmaker is lekker afwisselend omdat er meerdere gebouwen op het terein zijn. De ene keer neem je het meubilair af en stofzuig & dweil je de vloeren. De andere keer geef je het sanitair een poetsbeurt en zeem je de binnenkant van de ramen. Natuurlijk vergeet je dan niet de kozijnen mee te nemen. Alles wat je doet, houd je bij in een logboek. Werkdagen en -tijdenJij werkt als parttime schoonmaker vijf doordeweekse dagen van 3 uur per dag. In principe...

  Stad Vacaturebank
 • Per direct schoonmaker gezocht voor 3 avonden in de week! in Zwolle

  Toegevoegd op 22-05-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als schoonmaker is het jouw taak dat het kantoorpand er weer spik en span uitziet op het moment dat jij vertrekt. Dit houdt in dat je de bureau's, wc's, vloer en de keuken even netjes schoonmaakt. Het eerste uur zijn er nog gezellige collega's aanwezig, maar uiteindelijk sluit jij zelf de boel af als je klaar bent. Wat wij bieden: Een leuke werkomgeving;Een bruto uurloon van €10,83,- vanaf 22 jaar;Flexibel in te delen uren. Wat wij vragen:...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank