Monteur buitendienst

Baan gegevens

 • Bedrijf: Mosterd Naaldwijk
 • Plaats: Naaldwijk
 • Plaatsingsdatum: 09-01-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Mosterd Naaldwijk is opzoek naar een nieuwe collega, die ingezet zal worden in de buitendienst persluchttechniek. Deze functie bestaat onder andere uit het verlenen van service (op locatie) aan schroef- en zuiger compressors en toebehoren, zoals perslucht drogers en filterunits. Ook het aanleggen van perslucht-leiding systemen behoort tot het takenpakket. Tijdens de afwezigheid van collega's op de binnendienst, kunt u ook worden ingezet om te assisteren bij de werkzaamheden op de afdeling remtechniek en slangen service (hydrauliek).

De functie is een fulltime baan met werktijden van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Daarnaast hebben wij een 24 uurs service. De belasting hiervan is laag en wordt per toerbeurt ingedeeld.

Gestelde eisen

 
Wij vragen, zoeken:
Een gemotiveerde technische werknemer, die graag zelfstandig werkt en op termijn zelfstandig de klanten kan bezoeken en service kan verlenen. Om de gemiddelde leeftijd binnen ons bedrijf iets te verlagen, nemen wij het liefst iemand aan tussen de leeftijden van 20-40 jaar. Interesse in elektrotechniek en/of werktuigbouw in een pre, een opleiding hierin is een pre maar geen vereiste.

Opgesomd:

 • Zelfstandige technische werknemer met interesse in elektrotechniek en werktuigbouw.
 • Tussen de 20-40 jaar.
 • Opleidingsniveau VMBO/MBO ( Ervaring binnen de branche is niet noodzakelijk) - Rijbewijs B

Uren

40

Meer informatie

 
Bedrijfsprofiel / Geboden wordt:
Mosterd Naaldwijk, opgericht in 1929, en levert al jaren kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan zowel bedrijven als consumenten in de technische branche. Het bedrijf zich op perslucht techniek, het aanbod van turn-key perslucht installatie, remtechniek en slangen service. Verder levert onze groothandel afdeling technisch producten, waarbij het meedenken in oplossingen en het leveren van service hoog in het vaandel staan. Geboden wordt een uitdagende fulltime functie, waarbij veel zelfstandigheid komt kijken. De werkzaamheden zijn afwisselend vinden plaats in interessante en uiteenlopende branches.

Opgesomd:

 • Een zelfstandige fulltime functie (40 uur in de week).
 • Technische werknemer met kennis van elektrotechniek en/of werktuigbouw.
 • Leeftijd liefst tussen de 20-40 jaar.
 • Werkniveau/opleidingsniveau VMBO/MBO, Rijbewijs B
 • Interne- en externe opleidingen tot servicemonteur zijn mogelijk/beschikbaar.
 • Een goed salaris & arbeidsovereenkomst volgens CAO Metaal.

Informatie over Mosterd Naaldwijk

Mosterd Naaldwijk, opgericht in 1929, en levert als kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan zowel bedrijven als consumenten. De branches waar Mosterd Naaldwijk actief in opereert zijn technische georienteerd waarbij onze producten en diensten hun weg vinden naar : de technische diensten van bedrijven, en natuurlijk transport en autobedrijven.

Mosterd Naaldwijk
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Servicemonteur

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Wij zoeken een enthousiaste, representatieve servicemonteur die zelfstandig grootkeukenapparatuur kan repareren, onderhouden en testen. De installaties waarmee je komt te werken zijn: ovens, steamers, koffiezetapparatuur, vaatwassers en dergelijke. Je werkzaamheden zullen zijn:Het inbedrijfstellen van professionele installaties.Het verrichten van preventief onderhoud.Het zelfstandig repareren, onderhouden en testen van grootkeukenapparatuur.                                    

  iDealMatch
 • Servicemonteur installatietechniek

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je installeert riolerings-, water-, HWA en CV installaties. Je gaat zelfstandig mechanische ventilatiesystemen installeren en je verricht reparaties aan de diverse installaties. Tevens ga je werken aan dak- en zinkwerk en laswerkzaamheden. Verder zijn jouw werkzaamheden: het in gebruik nemen van de installaties en ga je werken in de utiliteit t.b.v. woonhuizen.

  iDealMatch
 • W-Monteur Installatietechniek

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je gaat zelfstandig projecten uitvoeren, je installeert riolerings-, water-, HWA en CV installaties. Je gaat zelfstandig kleine mechanische ventilatiesystemen installeren en je verricht reparaties aan de diverse installaties. Tevens ga je werken aan dak- en zinkwerk en laswerkzaamheden. Je begeleidt assistent monteurs. Verder zijn jouw werkzaamheden: het in gebruik nemen van de installaties en ga je werken in de utiliteit t.b.v. woonhuizen.

  iDealMatch
 • Assistent monteur installatietechniek

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je gaat onder begeleiding van een monteur een project realiseren. Je installeert riolerings-, water-, HWA en CV installaties. Je gaat kleine mechanische ventilatiesystemen installeren en je verricht eenvoudige reparaties aan diverse installaties. Tevens ga je werken aan dak- en zinkwerk en laswerkzaamheden indien de begeleidende monteur over deze vaardigheden beschikt. Je gaat werken in woonhuizen en in de utiliteit.

  iDealMatch
 • Tekenaar / Werkvoorbereider

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het tekenen, ontwikkelen en uitwerken van diverse projecten en machines. Je tekent samenstellingen in 3D (Solid Works), maakt 2D werktekeningen en doet voorstellen omtrent de inkoop van materiaal. Tevens denk je binnen ons team mee aan de ontwikkelingen van nieuwe machines.

  iDealMatch

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank