Rayonleider Woerden

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Woerden
 • Plaatsingsdatum: 03-01-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Rayonleider voor de regio Woerden waar je gaat werken bij mooie MKB-bedrijven. Je kent je opdrachtgevers en alle medewerkers bij naam en je weet wat er speelt. Dit maakt dat je makkelijk kan schakelen en dat de mensen graag voor en met je werken. Mocht het nodig zijn dan ondersteun je in de schoonmaak en verdien je nog meer credits bij de medewerkers. Samen sta je sterk!

Binnen jouw rayon Woerden ben je operationeel eindverantwoordelijk op de verschillende locaties. Je geeft leiding aan de schoonmaakmedewerkers en je hebt veel contact met de opdrachtgever over de punten die positief opvallen en de verbeterpunten. Deze bespreek je met de voorlieden en met hen loop je ook de controlerondes. Wordt het schoongemaakt zoals in het contract is afgesproken? Top! Is er behoefte aan extra uren of diensten dan maak je een offerte en bespreek je die met de klant. Geaccordeerd? Mooi! Je roostert de uren in en bespreekt dit met de medewerkers. Weer extra omzet voor het bedrijf!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve kant. Het verrekenen van de uren en het maken van de offertes. Mocht je hier vragen over hebben dan is er een Regio Manager om je te ondersteunen. Samenwerken is erg belangrijk.

De regio betreft Woerden. De kantoren van het bedrijf zitten in Bergschenhoek en Woerden gevestigd. Je komt wekelijks op het kantoor in Woerden om te overleggen met de Regio Manager. Ook kun je hier in alle rust je administratie uitwerken. Doe je dit liever thuis? Geen enkel probleem, je regelt je eigen agenda!

Kortom, jij bent de schakel tussen de organisatie, jouw opdrachtgevers en de schoonmakers in jouw rayon en zorgt dat iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht heeft.

Je bent geschikt voor de functie als Rayonleider als je hard kan werken en dit graag samen met je team iedere dag weer voor elkaar krijgt.

Je hebt:

 • Leidinggevende ervaring;
 • Een glimlach die je voor medewerkers en opdrachtgevers kunt inzetten;
 • Een MBO of HBO diploma.

Je bent:

 • Flexibel; je weet dat dit geen 9 tot 5 baan is. De medewerkers starten om 07:00 uur 's ochtends en zijn ook 's avonds aan het werk. Mochten ze je nodig hebben dan kan je gebeld worden;
 • Sociaal; je vindt het leuk om met en voor mensen te werken;
 • Duidelijk in je communicatie; mensen weten wat ze aan je hebben en kunnen op je bouwen;
 • Daadkrachtig; jij regelt de zaken en je regelt ze goed;
 • Fulltime beschikbaar; deze functie is voor 5 dagen per week in te vullen.

In de functie van Rayonleider wordt er, naast leuke collega's en mooie doorgroeimogelijkheden, een competitief salaris aangeboden afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding(en).

Daarnaast is er een mooie inwerkperiode van 4 weken waarin je het bedrijf en de opdrachtgevers goed leert kennen. Ook is de regiomanager telefonisch in de buurt om je te helpen mocht dit nodig zijn. Je krijgt een auto, laptop en telefoon om je functie goed uit te kunnen voeren.

Heb je vragen? Wil je meer weten of direct solliciteren? Ik hoor graag van je!

Gestelde eisen

Flexibel; Sociaal; Daadkrachtig; Duidelijk in je communicatie; Full-Time beschikbaar

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Rayonleider gezocht voor de regio Woerden waar je gaat werken bij mooie MKB-bedrijven. Je kent je opdrachtgevers en alle medewerkers bij naam en je weet wat er speelt. Dit maakt dat je makkelijk kan schakelen en dat de mensen graag voor en met je willen werken. Mocht het nodig zijn dan ondersteun je in de schoonmaak en verdien je nog meer credits bij de medewerkers. Samen sta je sterk!

Wil jij verantwoordelijk zijn voor jouw eigen rayon met een omzet van ongeveer één miljoen euro op jaarbasis? Wil jij werken voor een organisatie die jou ziet en waardeert? Onderdeel zijn van het management en meedenken over verbeteringen tijdens het jaarlijkse MT weekend? In een auto van de zaak rijden en je werkdagen zelf indelen?

Allemaal met ja beantwoord? Dan is dit jouw functie!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Verkoper

  Vandaag geplaatst door Liefhebber HR

  Wil jij leren een professioneel telefonisch verkoper/ster te worden? Leeftijd speelt geen rol... Inzet en de wil om het verkopen aan bedrijven te leren wel. Je krijgt een heel goede begeleiding en training 'on the job'. Voor een product dat klaar is voor 2019!Je gaat telefonisch de behoefte van bedrijven inventariseren en adviseert vervolgens welke diensten toepasselijk voor hen zijn.

  Werkzoeken.nl
 • Verkoper

  Vandaag geplaatst door Liefhebber HR

  Bij dit bedrijf is het aan jou de taak om van kijkers kopers te maken. Jij bent een resultaatgedreven, ervaren verkoper. Je bent op en top commercieel en dienstbaar aan de klant. Door jouw kennis en persoonlijke aandacht boezem je vertrouwen in. Geen snelle man/vrouw, maar een deskundig adviseur die senioren vertrouwen inboezemt. Je hebt oprechte belangstelling voor de klant en weet in korte tijd een relatie op te bouwen.

  Werkzoeken.nl
 • Assistent Storemanager

  Vandaag geplaatst door Go:Office.

  In de functie van Assistent Storemanager wordt je door de interne academy van de organisatie opgeleid tot de functie van Store Manager. Je krijgt verschillende trainingen zoals verkooptrainingen en softwaretrainingen. Naast deze trainingen ga je aan slag in de opslagstore in Amsterdam. De komt samen te werken met een collega waarmee je samen in de store staat. Er zijn ook dagen in de week dat je alleen in de store werkt.  Dagelijkse werkzaamheden:Je begint je dag met de visuele inspectie van...

  Werkzoeken.nl
 • Machinist Minikraan gasleidingen omgeving Apeldoorn

  Vandaag geplaatst door Globen Personeel

  Kom jij volledig tot je recht in de cabine? Wil jij jou verder ontwikkelen in assisteren bij het leggen van gasleidingen? Wellicht ben jij dan de machinist minikraan die wij zoeken! Bekijk hier de hele vacature, solliciteer en ga binnen de kortste keer nog aan de slag. Je gaat assisteren bij herstelwerkzaamheden uit aan gasleidingen in Apeldoorn. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:Het voorbereiden van een werkplek;Sleuven graven en dichten;Egaliseren;Het...

  Werkzoeken.nl
 • Medewerker groenvoorziening

  Vandaag geplaatst door Tijd Personeelsdiensten

  Voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Schagen/Alkmaar/Hoorn zijn we op zoek naar een medewerker groenvoorziening. Het kan zijn dat je in het wijkonderhoud gaat werken, maar er is ook een mogelijkheid dat je bij een project aan de slag gaat. Denk aan scholen, sportparken, ouderencomplexen en nog meer!De werkzaamheden van een medewerker groen bestaan o.a. uit: Schoffelen Snoeien Bosmaaien Planten Boomverzorgen Aanleg van groen

  Werkzoeken.nl

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank