Host / Hostess (COVID teststraat)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 19-03-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor een particuliere COVID teststraat zijn wij op zoek naar enthousiaste Hosts en Hostessen! Deze organisatie heeft een vaste testlocatie in Alkmaar maar kan ook op locatie testen.

Ben jij de gastvrije Host of Hostess die iedereen weg wijs kan maken met een geruststellend praatje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar iemand die 24 tot 40 uur beschikbaar is voor de komende drie maanden, met kans op verlenging.

Je bent verantwoordelijk voor ontvangst, organisatie en juiste dataverwerking bij preventieve COVID testen op vaste testlocaties. Maar ook ambulant, in-house bij bedrijven, onderwijs, instellingen, horeca en events door heel Nederland. De organisatie werk conform strikte protocollen en volgt RIVM regelgeving. Uiteraard voorzien zij in Persoonlijke Beschermingsmiddelen om jouw eigen gezondheid te garanderen. Je wordt zoveel mogelijk ingezet in de regio waar je woont en je werkt in teamverband met collega's die zorgen voor de testafname.

Wij zijn op zoek naar de volgende vaardigheden:

 • Gastvrije achtergrond (hospitality, facility, zorg, klantenservice etc.);
 • Vaardig in dataverwerking;
 • 24 tot 40 uur beschikbaar (dagen van 8 uur);
 • Voor minimaal 3 maanden met mogelijke verlening, je hebt geen vakantie gepland;
 • Flexibel inzetbaar door de week en mogelijk ook in het weekend;
 • Rijbewijs en eigen auto.

Het salaris ligt tussen de €11,00 en €14,00 bruto per uur.

Gestelde eisen

Gastvrije achtergrond (hospitality, facility, zorg, klantenservice etc.); Vaardig in dataverwerking; 24 tot 40 uur beschikbaar (dagen van 8 uur); Voor minimaal 3 maanden met mogelijke verlening

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €2500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Voor een particuliere COVID teststraat zijn wij op zoek naar enthousiaste Hosts en Hostessen! Deze organisatie heeft een vaste testlocatie in Alkmaar maar kan ook op locatie testen.

Ben jij de gastvrije Host of Hostess die iedereen weg wijs kan maken met een geruststellend praatje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar iemand die 24 tot 40 uur beschikbaar is voor de komende drie maanden, met kans op verlenging.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Medewerker Receptie/ Front-office

  Toegevoegd op 01-05-2021 door Van der Valk Hotel Maastricht

  Hotel Van der Valk Maastricht, gelegen bij de A2 snelweg in Maastricht, beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. Tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. De 11 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc. Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiastemedewerker Front-Office/receptie (m/v)Taken en verantwoordelijkheden:In-...

  Stad Vacaturebank
 • Receptionist

  Toegevoegd op 21-04-2021 door Recreatiecentrum Oostervant

  Jij zorgt voor de ontvangst van onze gasten en je beantwoordt hun vragen. Aan de balie en aan de telefoon. Je houdt je werkomgeving netjes. Je bedient onze kassa's, dus je weet als de beste hoe ze werken. Ook kun je overweg met computers. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je vindt het niet erg om in de avonden en het weekend te werken. Je kunt dit omdat je een VMBO-K-opleiding hebt afgerond. Je hebt een streepje voor als je een EHBO-diploma hebt of hem wilt gaan halen.

  Sportfondsen Rotterdam
 • Medewerker DIV, Archief

  Toegevoegd op 24-03-2021 door FNV

  Medewerker DIV, Archief 35 uur - UtrechtWie bij de FNV werkt doet ertoe!De FNV zoekt meerdere collega’s voor ons digitale informatievoorziening (DIV), verzorgt door ons Documentcentrum. Heb jij zaken graag op orde en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat de interne informatievoorziening op rolletjes loopt? Dan zoeken we jou!Wat ga je doen?Als medewerker DIV, Archief verzorg je alle voorkomende werkzaamheden binnen ons Documentcentrum. Je bent verantwoordelijk voor de (digitale)...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank