Sample Coördinator Laboratorium

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 19-10-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Wil je werken voor een van de grootste internationale marktleiders op het gebied van speciale voeding? Heb jij een hands-on mentaliteit en goeie communicatieve vaardigheden? Kan jij zelfstandig en in een team veel werk verzetten? En wil jij graag de verantwoordelijkeheid over de samples van verschillende laboratoria van het bedrijf?

In dit laboratorium wordt speciale voeding ontwikkelt. Als Sample Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle logistieke en facilitaire diensten ten behoeve van alle samples in de laboratoria.

Het takenpakket waar je verantwoordelijk voor zal zijn:

 • Het beheren en archiveren van de samples zowel logistiek als administratief;
 • Het ontvangen van de samples, het inscannen, het verwerken van de data in een sample software en deze uitzetten;
 • Het beheren en archiveren van duizenden samples per jaar in -80 en -196 opslag zowel logistiek als administratief;
 • Organiseren en coördineren van verzendingen naar interne en externe labs;
 • Nauwkeurig communiceren met je collega's en klinische studie teams;

Alle werkzaamheden zijn volgens een afgesproken planning. Daarnaast is het behouden van een veilige werkomgeving van belang en kijk je zorgvuldig naar verbeteringen.

Voor deze functie met veel verantwoordelijkheid zoeken wij iemand met een proactieve houding. Verder is het belangrijk dat je service gericht bent, en tegen stress kan. Jij kan zowel zelfstandig als in een team werken. Je denkt in oplossingen en werkt nauwkeurig. Je kan goed afwisselen tussen verschillende taken. Verder voldoe je aan de volgende criteria:

 • Vaardig in communiceren zowel in Engels als Nederlands;
 • Kennis van (inter)nationale verzending regels is een pré;
 • Basale kennis van laboratorium vaardigheden, een MLO opleiding is een pré.

Voor deze functie is het belangrijk dat je ingeënt bent voor DTP, Hepatitis A en B of dat je bereidt bent om ingeënt te worden.

Het gaat om een tijdelijke functie in eerste instantie voor 12 maanden, 40 uur per week. Het salaris ligt tussen de €2000 en €2250 bruto o.b.v. 40 uur.

Gestelde eisen

Vaardig in communiceren zowel in Engels als Nederlands; Kennis van (inter)nationale verzending regels is een pré; Basale kennis van laboratorium vaardigheden, een MLO opleiding is een pré.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €2250 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Ambitieuze Sample Coördinator Laboratorium gezocht in Utrecht (12 maanden)!

Wil je werken voor een van de grootste internationale marktleiders op het gebied van speciale voeding? Heb jij een hands-on mentaliteit en goeie communicatieve vaardigheden? Kan jij zelfstandig en in een team veel werk verzetten? En wil jij graag de verantwoordelijkeheid over de samples van verschillende laboratoria van het bedrijf?

Het betreft een opening die zo snel mogelijk ingevuld moet worden, dus twijfel niet en reageer nu!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Orderpicker dagdienst

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Houd jij ervan om in een magazijn werkzaam te zijn en lijkt het jou heerlijk om te werken van 08:00 uur – 17:00 uur? Dan zoeken wij jou!Op dit moment is dit mooie bedrijf in Lelystad door extreme drukte op zoek naar extra personeel. Het gaat om een functie met oog op de lange termijn. Wanneer je goed presteert wordt dit dus beloond!Als orderpicker houd jij je bezig met inkomende en uitgaande orders. Je zorgt ervoor dat alle juiste onderdelen aanwezig zijn, gecontroleerd en gesorteerd worden....

  Stad Vacaturebank
 • Magazijnmedewerker

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Jij werkt samen met 30 collega’s in het magazijn. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden waar jij je hand niet voor om draait:Containers uitladen;Binnenkomende producten verwerken;Orderpicken;Orders inpakken;Orders gereed maken voor verzending;Producten en verzendingen controleren.Je werkt van maandag t/m vrijdag van 08.00-16.30 uur. Naast 30 minuten lunchpauze krijg je in de ochtend en middag 15 minuten pauze. Het is een functie van 40 uur per week.

  Stad Vacaturebank
 • Warehouse employee

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  You work together with 30 colleagues within the warehouse where you have diverse responsibilities:Unloading containers;Processing incoming products;Order picking;Packing orders;Preparing orders for shipment;Checking products and shipments.You work from Monday to Friday from 08:00-16.30. In addition to a 30-minute lunch break, you are free to take a 15-minute break in the morning and afternoon. It is a full-time position of 40 hours per week.

  Stad Vacaturebank
 • Vuilnisman (m/v)

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als vuilnisman (m/v) begint je dag standaard om 07:00 uur met een kop koffie of thee op locatie. Vervolgens krijg je een wagen toegewezen en stap je hier samen met je collega’s in. Gedurende de gehele dag ben je met hen overweg en ga je verschillende locaties langs om afval in te zamelen. Onderweg eet je rustig je broodje op en klets je gezellig met je collega’s, maar is er ook de gelegenheid om bijvoorbeeld met je oortjes in naar jouw favoriete muziek te luisteren!Eenmaal bij de klant stap...

  Stad Vacaturebank
 • Magazijnmedewerker

  Gisteren geplaatst door FlevoDirect Zeewolde

  Als magazijnmedewerker werk je samen met je twee andere collega's in het magazijn. Samen zorgen jullie ervoor dat dit gerund wordt én dat het tip top in orde is. Zonder jullie kan dit bedrijf namelijk niet, aangezien de klanten anders niets geleverd krijgen en/of correct retour kunnen sturen.Dit maakt jou samen met je twee nieuwe collega's in het magazijn verantwoordelijk voor het:Picken van ordersVerzendklaar maken van productenRegisteren van inslag en uitslagControleren van...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank