Quality Specialist

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Culemborg
 • Plaatsingsdatum: 02-02-2023
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Heb je kennis en ervaring op gebied van Kwaliteit in de voedingsmiddelenindustrie binnen en productieomgeving? Heb je passie voor food en wil jij verantwoordelijk worden voor de kwaliteitswaarborging van zuivelproducten die worden geëxporteerd over de gehele wereld?!

Word dan nu Quality Specialist voor deze grote speler in de food! En wordt verantwoordelijk voor klachtenafhandeling, initieer verbeterprojecten en ondersteun het dagelijkse beleid!

Solliciteer nu!

Deze organisatie is verantwoordelijk voor een groot assortiment van zuivelproducten voor klanten in Nederland, maar ook de rest van de wereld!!

Hun productieomgeving in Culemborg is één van de locaties die zich richt op een veelzijdig assortiment van kazen. Op deze locatie worden deze kazen gerijpt, versneden, verpakt en geëxporteerd naar hun klanten. Deze klanten zijn, bijvoorbeeld, Albert Heijn, Delhaize le Lion, Albert CZ en B-to-B partners.

Jij staat midden in de operatie en werkt met veel interne stakeholders samen, zoals logistiek medewerkers, teamleiders em voormannen in de fabriek. Als gevolg krijg jij de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op het dagelijkse beleid! Ook krijg je hier de kans om verbeterprojecten te initiëren en ondersteunen.

Als Quality Specialist ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van het kwaliteitsbeleid. Je bent het eerste contactpersoon betreffende interne en externe klachten en doe je onderzoek naar de oorzaak!

Naast het signaleren, registreren en opvolgen van klachten en afwijkingen ben je verantwoordelijk voor:

 • Het controleren van productieformulieren en ondersteunen bij certificering (BRC,SKAL, Weidegang);
 • Het uitvoeren van activiteiten op de kwaliteitsjaarplanning (zoals hygiëne- glas- en swabrondes, inzetten en verzamelen van microbiologische analyses van de omgeving, grondstof en eindproducten en kalibraties van verschillende meetapparatuur en het opstellen van trendanalyses);
 • Begeleiden van externe bezoeken zoals de ongediertebestrijding;
 • Het organiseren en uitvoeren van microbiologisch onderzoek op onze kazen voor een borging op wet- en regelgeving;
 • Deelname aan het dagelijks logistiek overleg om input rondom kwaliteit te verzamelen en op te volgen.

Je komt te werken in het Kwaliteit team met 14 collega's en rapporteert aan de QA Manager Operations.

Wie ben jij?

 • Je hebt een opleiding in de richting van voedingsmiddelentechnologie of soortgelijk;
 • Je hebt een relevante kennis en ervaring van Kwaliteit in de voedingsmiddelenindustrie;
 • Je bent gedreven, enthousiast en proactief;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent communicatief vaardig en werkt graag in een dynamische omgeving;
 • Je houdt van aanpakken en kan goed schakelen;
 • Je bent een teamspeler, leergierig en je wilt graag meedenken in het verbeteren op kwaliteitsgebied.

Je komt te werken binnen een groeiend familiebedrijf met een informele werksfeer en fijne collega's.

 • Flexibele werkomgeving en optie om 32-40 uur per week te werken;
 • Een bruto maandsalaris van €3000,- op basis van een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag & 24 vrije dagen per jaar. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
 • Een reiskosten van €0,23 tot een maximum van 60 km per dag;
 • Collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ en een pensioenregeling, de organisatie betaalt het grootste gedeelte en zo sparen jullie samen voor jouw pensioen!
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Bij de organisatie loop je bij iedereen binnen en zijn zaken snel geregeld!
 • Ruimte voor groei & ontwikkeling.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Je hebt een opleiding in de richting van voedingsmiddelentechnologie of soortgelijk; Je hebt een relevante kennis en ervaring van Kwaliteit in de voedingsmiddelenindustrie; Je bent gedreven

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3500 per maand + pensioenregeling, bonus, 24annual leave days

Informatie over Independent Recruiters

Deze organisatie is verantwoordelijk voor een groot assortiment van zuivelproducten voor klanten in Nederland, maar ook de rest van de wereld!!

Hun productieomgeving in Culemborg is één van de locaties die zich richt op een veelzijdig assortiment van kazen. Op deze locatie worden deze kazen gerijpt, versneden, verpakt en geëxporteerd naar hun klanten. Deze klanten zijn, bijvoorbeeld, Albert Heijn, Delhaize le Lion, Albert CZ en B-to-B partners.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Medewerker Technische Dienst

  Gisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het machinepark en de installaties van het gebouw. Verdeeld over de gebouwen zijn er diverse verpakkingsafdelingen waar diverse machines staan. Denk hier bij aan flowpackers, etiketteermachines, printers en meer. Wat ga je in deze functie allemaal uitvoeren?Analyseren van mechanische, elektrische of besturingstechnische storingen;Uitvoeren van onderhoud aan de diverse machines. Denk hier bij aan (de)monteren, inspecteren...

  VNOM | We get the job done
 • Laadpalenmonteur

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Je gaat vanaf je eerste werkdag mee met ervaren monteurs die jou de fijne kneepjes van het vak zullen leren. Na je inwerkperiode ben je als laadpalenmonteur verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van laadpalen voor elektrische voertuigen. Jij gaat de juiste locatie selecteren, de juiste bedrading aansluiten en de juiste apparatuur installeren voor de laadpalen. Je werkt nauw samen met andere technici om ervoor te zorgen dat klanten betrouwbare en veilige laadpalen...

  Effect Personeelsdiensten
 • Technical Solution Engineer - Laadoplossingen

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Technical Solution Engineer gezocht!Voor een internationale energieleverancier op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto's in Europa ben ik op zoek naar een communicatief vaardige techneut. Je komt te werken bij een Nederlandse marktleider voor publieke laadoplossingen en bieden daarnaast laadoplossingen aan consumenten en bedrijven. In deze rol zit veel potentie en bovendien ook nog alle ruimte om verder te leren, (mee helpen) ontwikkelen en groeien.Heb jij ervaring in zowel...

  Independent Recruiters
 • Productiemedewerker dagdienst oproep

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als productiemedewerker werk je in dagdienst mee op de eierafdeling van jouw nieuwe werkgever.Wat hierbij komt kijken én wat je volledig uitgelegd krijgt op locatie, is als volgt:Het schouwen van eieren.Het correct sorteren van eieren.Het nemen van monsters.Het bijvullen en bijhouden van de machines/productielijnen.Het schoonmaken van de gehele werkomgeving.Het werk is van maandag t/m vrijdag van tot 07:00 - 15:30 uur (inclusief pauze).Het kan een keertje voorkomen dat er met verschoven...

  Stad Vacaturebank
 • Monteur zonnepanelen met interne opleiding

  Toegevoegd op 21-03-2023 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als Monteur zonnepanelen word jij bij je toekomstige werkgever helemaal intern opgeleid. Jij bent technisch onderlegt en leert verder alles direct op de werkvloer.Jij gaat je bezig houden als Monteur zonnepanelen met:Je gaat samen met een team van collega’s op pad en werkt samen aan klein- en grootschalige zonnepaneelprojecten.Bevestigen van valbeveiliging, aanleggen van kabelgoten en trekken van bedrading.Aansluiten en bevestigen van panelen.Je krijgt een interne basiscursus zonne-energie en...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank