Event Vrijwilliger Stichting Babyspullen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Heerhugowaard
 • Plaatsingsdatum: 15-11-2023
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vrijwilliger


Algemene omschrijving

Ben jij een kei in organiseren van events en wil je graag een bijdrage leveren aan een eerlijke start voor elk kind? Dat kan bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard, Utrecht of remote.

Wat ga je doen?

Stichting Babyspullen organiseert regelmatig events zoals sorteerweken, een gezellige nieuwjaarsborrel en onze jaarlijkse vrijwilligersbarbeque. Met enige regelmaat zijn zij ook aanwezig op externe evenementen. Je kunt hierbij denken aan regionale zwangerschaps- en baby beurzen, braderieën, promotie acties bij partners, maar ook aan landelijke evenementen zoals de Negenmaandenbeurs. Als Event vrijwilliger help je mee met het organiseren en opzetten van deze verschillende events en acties.
Het organiseren van events, acties en campagnes doe je samen met andere vrijwilligers in het event team en de Event Coördinator. Het team is onderdeel van het hele team Marketing & Communicatie. Je komt terecht in een warm bad van vrijwilligers. Er is veel ruimte om de functie zo actief te maken als je zelf wilt.

Wie zoeken wij?

Als Event vrijwilliger heb je operationele ervaring en expertise in het organiseren van events, acties en campagnes. Je weet anderen met jouw energie te enthousiasmeren ben communicatief en een teamplayer.

Daarnaast is het fijn als je:

* uitblinkt in het plannen en organiseren;
* ervaring hebt met fondsenwerving (geen must) vanwege sponsoring;
* zo'n 2 uur beschikbaar bent per week, tijdens lopende events kan dit in overleg meer zijn.
* het is mogelijk remote/vanuit huis te werken. Woonachtig in de regio Noord Holland/Heerhugowaard? Dat is mooi meegenomen omdat veelal kleinschalige events hier plaatsvinden.

Wat krijg je ervoor terug?

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een eerlijke start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en werk je natuurlijk samen met de leukste vrijwilligers.

Gestelde eisen

* plannen en organiseren; * ervaring met fondsenwerving (pré) vanwege sponsoring; * zo'n 2 uur p/w beschikbaar; tijdens lopende events kan dit i.o. afwijken; * remote/vanuit huis werken mogelijk.

Uren

0-8 hours

Salaris

Tot €1 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Stichting Babyspullen is momenteel op zoek naar een Event Vrijwilliger!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Event Coördinator Vrijwilliger Stichting Babyspullen

  Toegevoegd op 16-11-2023 door Independent Recruiters

  Krijg jij energie van het coördineren van een team enthousiaste vrijwilligers én het organiseren van events? Wil jij graag bijdragen aan een goede start voor elk kind? Dat kan bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard, Utrecht of remote!Wat ga je doen?Als Event Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van het event team. Stichting Babyspullen organiseert regelmatig events zoals sorteerweken, een gezellige nieuwjaarsborrel en onze jaarlijkse vrijwilligersbarbeque....

  Independent Recruiters
 • Sorteervrijwilligers Stichting Babyspullen - Heerhugowaard

  Toegevoegd op 16-10-2023 door Independent Recruiters

  Dagelijks worden er 35 baby's in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard.Alle ingezamelde spullen komen bij jou (gemixt door elkaar) binnen. Je zoekt deze babyspullen uit op geslacht en daarna op item...

  Independent Recruiters
 • Inpakvrijwilligers Stichting Babyspullen

  Toegevoegd op 12-10-2023 door Independent Recruiters

  Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard!Je zorgt ervoor dat de babystartpakketten worden gevuld. Dit doe je aan de hand van een inpaklijst. Je maakt zowel pakketten voor jongens als meisjes. Samen met de andere vrijwilligers zorg je ervoor dat de pakketten er fantastisch uitzien, zodat het voor de ontvanger echt een feestje is om het babystartpakket uit te...

  Independent Recruiters
 • Regio Vrijwilligers Stichting Babyspullen (remote)

  Toegevoegd op 11-10-2023 door Independent Recruiters

  Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard, Utrecht en/of vanuit huis! Als regiovrijwilliger help je, in jouw eigen regio, om Stichting Babyspullen beter op de kaart te zetten bij bedrijven en instanties. Dit kun je doen op jouw eigen manier dus denk hierbij aan de naamsbekendheid van Stichting Babyspullen vergroten door bijvoorbeeld lokale bedrijven, clubs en...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank