Event Coördinator Vrijwilliger Stichting Babyspullen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Heerhugowaard
 • Plaatsingsdatum: 16-11-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vrijwilliger


Algemene omschrijving

Krijg jij energie van het coördineren van een team enthousiaste vrijwilligers én het organiseren van events? Wil jij graag bijdragen aan een goede start voor elk kind? Dat kan bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard, Utrecht of remote!

Wat ga je doen?

Als Event Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van het event team. Stichting Babyspullen organiseert regelmatig events zoals sorteerweken, een gezellige nieuwjaarsborrel en onze jaarlijkse vrijwilligersbarbeque. Met enige regelmaat zijn wij ook aanwezig op externe evenementen.
Het Event Team is onderdeel van het Marketing- en Communicatieteam en samen met een team van vrijwilligers zorg je ervoor dat alle events, acties, campagnes en vrijwilligersdagen opgezet en gecoördineerd worden. Jij hebt een leidinggevende rol in het team en stuurt het team aan waar nodig.

Wie zoeken wij?

Als Event Coördinator zet je jezelf in op vrijwillige basis en heb je ervaring in het organiseren van events, acties en campagnes. Je hebt affiniteit met de doelgroep en weet ander met jouw energie te enthousiasmeren.

Daarnaast vragen wij ook:

* ervaring met het coördineren van een team;
* proactiviteit en zelfstandig schakelen;
* je wilt een ware ambassadeur van Stichting Babyspullen zijn;
* een kei in plannen en organiseren en een helicopterview;
* 2 uur p/w beschikbaar, tijdens lopende events kan dit meer zijn.

Het is mogelijk om remote/vanuit huis te werken. Woonachtig in de regio Noord Holland/Heerhugowaard? Dat is mooi meegenomen omdat veelal kleinschalige events hier plaatsvinden.

Wat krijg je ervoor terug?

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een eerlijke start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en werk je natuurlijk samen met de leukste vrijwilligers.

Gestelde eisen

* coördineren van een team; * proactief en zelfstandig; * je wilt een ware ambassadeur van Stichting Babyspullen zijn; * plannen en organiseren, een helikopterview; * 2 uur p/w beschikbaar.

Uren

0-8 hours

Salaris

Tot €1 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Momenteel is Stichting Babyspullen is op zoek naar een vrijwillige Event Coördinator!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Event Vrijwilliger Stichting Babyspullen

  Toegevoegd op 15-11-2023 door Independent Recruiters

  Ben jij een kei in organiseren van events en wil je graag een bijdrage leveren aan een eerlijke start voor elk kind? Dat kan bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard, Utrecht of remote.Wat ga je doen?Stichting Babyspullen organiseert regelmatig events zoals sorteerweken, een gezellige nieuwjaarsborrel en onze jaarlijkse vrijwilligersbarbeque. Met enige regelmaat zijn zij ook aanwezig op externe evenementen. Je kunt hierbij denken aan regionale zwangerschaps- en baby beurzen, braderieën,...

  Independent Recruiters
 • Sorteervrijwilligers Stichting Babyspullen - Heerhugowaard

  Toegevoegd op 16-10-2023 door Independent Recruiters

  Dagelijks worden er 35 baby's in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard.Alle ingezamelde spullen komen bij jou (gemixt door elkaar) binnen. Je zoekt deze babyspullen uit op geslacht en daarna op item...

  Independent Recruiters
 • Inpakvrijwilligers Stichting Babyspullen

  Toegevoegd op 12-10-2023 door Independent Recruiters

  Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard!Je zorgt ervoor dat de babystartpakketten worden gevuld. Dit doe je aan de hand van een inpaklijst. Je maakt zowel pakketten voor jongens als meisjes. Samen met de andere vrijwilligers zorg je ervoor dat de pakketten er fantastisch uitzien, zodat het voor de ontvanger echt een feestje is om het babystartpakket uit te...

  Independent Recruiters
 • Regio Vrijwilligers Stichting Babyspullen (remote)

  Toegevoegd op 11-10-2023 door Independent Recruiters

  Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard, Utrecht en/of vanuit huis! Als regiovrijwilliger help je, in jouw eigen regio, om Stichting Babyspullen beter op de kaart te zetten bij bedrijven en instanties. Dit kun je doen op jouw eigen manier dus denk hierbij aan de naamsbekendheid van Stichting Babyspullen vergroten door bijvoorbeeld lokale bedrijven, clubs en...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank