Receptionist

Baan gegevens

 • Bedrijf: Recreatiecentrum Oostervant
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 21-04-2021
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Jij zorgt voor de ontvangst van onze gasten en je beantwoordt hun vragen. Aan de balie en aan de telefoon. Je houdt je werkomgeving netjes. Je bedient onze kassa's, dus je weet als de beste hoe ze werken. Ook kun je overweg met computers. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je vindt het niet erg om in de avonden en het weekend te werken.

Je kunt dit omdat je een VMBO-K-opleiding hebt afgerond. Je hebt een streepje voor als je een EHBO-diploma hebt of hem wilt gaan halen.

Gestelde eisen

Tevreden bezoekers! Daar doe je het voor. Jij bent het eerste gezicht dat gasten zien en je weet wat ze zeggen over eerste indrukken. Samen met je collega’s zorg je dat onze gasten vertrekken met een goed gevoel na een dag vol plezier. Jouw glimlach bij aankomst is de beste start die ze zich kunnen wensen.

Jij krijgt energie van je werk. Omdat je er energie instopt. Werken met mensen en ze welkom heten aan het begin van een leuke dag, is helemaal jouw ding. Jij gaat werken met gezellige collega's in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren. Je neemt graag eigen initiatief.

Uren

15 - 20 uur per week

Meer informatie

Wij gaan samen voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega's, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Je krijgt een salaris dat past bij de CAO-Zwembaden. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je uiteraard om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Kom jij onze gasten verwelkomen? Dan staan wij naast je om er een spetterend succes van te maken. Reageer vóór 10 mei a.s.

Informatie over Recreatiecentrum Oostervant

Onze accommodatie is een multifunctionele accommodatie waar onze bezoekers terecht kunnen voor plezier en ontspanning, maar ook onze medewerkers! Met een leuk zwembad, bowlingbanen, een gezellige horeca, een vergaderzaal, danszaal en ons SportLokaal is er binnen onze accommodatie voor ieder wat wils. Juist door onze diversiteit blinken we uit in tegenstelling tot andere accommodaties.

Recreatiecentrum Oostervant
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Medewerker Receptie/ Front-office

  Toegevoegd op 01-05-2021 door Van der Valk Hotel Maastricht

  Hotel Van der Valk Maastricht, gelegen bij de A2 snelweg in Maastricht, beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. Tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. De 11 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc. Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiastemedewerker Front-Office/receptie (m/v)Taken en verantwoordelijkheden:In-...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank