Promotiemedewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: YourSelect
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 08-08-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Bijbaan
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in LBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in LBO.
 • Allround Productiemedewerker

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Voor diverse werkgevers zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in diverse branches. Ben jij een doorgewinterde productiemedewerker met auto en rijbewijs? Solliciteer dan snel!

  Stad Vacaturebank
 • Around medewerker

  Gisteren geplaatst door Borent Maastricht

  Wie zijn wijBorent BV is een verhuurder van steigers, machines en gereedschappen, auto's en opslagruimten. Deze materialen worden zowel bedrijfsmatig als aan particulieren verhuurd. Wij hebben meer dan 50 vestigingen verspreid over heel Nederland. In verband met uitbreidingen zijn wij op zoek naar versterking voor onze vestiging.Functie-eisen /Wie zoeken wijWij zoeken jou wanneer jij het leuk vindt om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten zoals het verhuren van onze verhuurmaterialen...

  Werkzoeken.nl
 • Machinist Mobiele Kraan

  Gisteren geplaatst door Loonbedrijf P. Pijnenburg & ZN. BV

  Jij bent als kraanmachinist/operationeel medewerker verantwoordelijk voor het veilig bedienen van een hydraulische graafmachine. Je bent scherp op de naleving van milieu- en veiligheidsvoorschriften.Tevens ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan jouw machine en je kunt ook uit de voeten met andere productiemachines. 

  Werkzoeken.nl
 • Assistent Hovenier

  Gisteren geplaatst door Nouwens Groenprojecten

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar jou. Je gaat aan de slag als assistent hovenier in de aanleg of het onderhoud. Je werkt voor particulieren, bedrijven en instellingen in de regio. We werken met een klein team dus alle facetten van het vakgebied worden door jou uitgevoerd. 

  Werkzoeken.nl
 • Medewerker expeditie

  Gisteren geplaatst door De Pooter Personeelsdiensten

  Als medewerker expeditie ben jij degene die ervoor zorgt dat de vrachtwagens op het juiste moment geladen en gelost worden met vloeibare producten. Je spierballen komen hierbij goed van pas want jij bent degene die de slang aan of afkoppelt. Hierbij hou je in de gaten of alles volgens de juiste procedures en richtlijnen verloopt. Daarnaast heb je contacten met vrachtwagenchauffeurs en spreek je mensen erop aan als de veiligheidseisen niet nageleefd worden. Op rustige momenten ben je bezig met...

  Werkzoeken.nl

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank