Allround chauffeur met 29 jaar ervaring zoekt werk omgeving Midden-Limburg.

CV gegevens

  • Plaats: Stramproy
  • Laatste update CV: 05-05-2016
  • Branche: Transport / Logistiek
  • Werkniveau: LBO / VMBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 54 (02-06-1965)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

LBO Elektro en Installatietechniek, Chauffeursdiploma CCV-B Goederen en Personenvervoer, ADR stukgoed.

Gewenste functie

chauffeur, vrachtwagenchauffeur, koerier, magazijnmedewerker, logistiek medewerker, orderpicker.

Persoonlijke motivatie

 Ik heb al bijna 30 jaar werkervaring, waarvan 23 jaar als chauffeur, onder andere als koerier, taxichauffeur, internationaal touringcarchauffeur, nationaal chauffeur/bezorger (horecadistributiechauffeur) en als internationaal vrachtwagen(koppel)chauffeur.
Maar ook als magazijnmedewerker, orderpicker en lader/losser van vrachtwagens. 
Ik ben in bezit van het chauffeursdiploma CCV-B Goederenvervoer én Personenvervoer (inclusief Code 95 tot april 2020), het ADR-stukgoed certificaat (herexamen behaald in maart 2015, dus geldig tot oktober 2020) en de digitale chauffeurspas (geldig tot juli 2016).
Ik zoek chauffeurswerk en ook andere werkzaamheden, in de regio Midden-Limburg en/of Zuid-oost Brabant.  
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Aan instelling en werkwijze herkent men de vakman

    Laatste update CV: Eergisteren
    Plaats: Zierikzee, Zeeland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     Naast mijn huidige werk als taxichauffeur gaat mijn belangstelling toch ook nog steeds uit naar een leuke baan binnen een productiebedrijf. Een functie waarin mijn persoonlijke eigenschappen en vaardigheden goed tot hun recht komen mét daarnaast toch ook nog voldoende (door)groeimogelijkheden. Indien gewenst sta ik er uiteraard voor open om mij (vooraf) in de betreffende productieprocessen te bekwamen. Met... Bekijk het complete CV

  • Oud militair. Gediend bij de Koninklijke marechaussee in meerdere functies.

    Laatste update CV: 28-03-2020
    Plaats: Schalkhaar, Overijssel
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Bijbaan

     Ik ben sinds 2011 uit de militaire dienst en heb derhalve wat vrije uren, die ik graag ingevuld wil zien. Mijn ambitie gaat uit naar chauffeurs- en bezorgdiensen, alsmede werkzaamheden binnen het logistiek. Ook heb ik jaren administratieve werkzaamheden vevult binnen defensie. Bekijk het complete CV

  • Airport operations officer

    Laatste update CV: 13-03-2020
    Plaats: Delft, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Ik ben opzoek naar een nieuwe uitdagende baan bij een vliegveld. Graag voor de volgende fuctie, Airport operations Bekijk het complete CV

  • Mijn persoonlijkheid kun je het beste omschrijven als zorgzaam en betrouwbaar

    Laatste update CV: 02-03-2020
    Plaats: Den Haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: LBO / VMBO
    Dienstverband: Vast contract

     Een zinvolle bijdrage leveren voor mensen, dat is waar mijn kracht ligt. Binnen een organisatie ben ik op zoek naar een functie waarin ik mijn communicatieve, praktische, creatieve en systematische aanpak kan inzetten. Ik ben leergierig, hou van afwisseling, beschik over organisatietalent, collegiaal en beschik over voldoende doorzettingsvermogen Bekijk het complete CV

  • Doorpakker zoekt carrière.

    Laatste update CV: 28-02-2020
    Plaats: Sneek, Friesland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Thuiswerk, Leer-werk overeenkomst

    Harde werker, van alle markten thuis, leergierig. Geen 9-tot-5-mentaliteit. Werkt netjes en houdt de boel netjes. Ziet het werk liggen, moet wat te doen hebben. Zit qua 'klantvriendelijkheid en communicatie' goed in elkaar.  Tijdens een persoonlijk gesprek vertel ik je hier graag meer over.. Bekijk het complete CV

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank