Allround chauffeur met 29 jaar ervaring zoekt werk omgeving Midden-Limburg.

CV gegevens

  • Plaats: Stramproy
  • Laatste update CV: 05-05-2016
  • Branche: Transport / Logistiek
  • Werkniveau: LBO / VMBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 54 (02-06-1965)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

LBO Elektro en Installatietechniek, Chauffeursdiploma CCV-B Goederen en Personenvervoer, ADR stukgoed.

Gewenste functie

chauffeur, vrachtwagenchauffeur, koerier, magazijnmedewerker, logistiek medewerker, orderpicker.

Persoonlijke motivatie

 Ik heb al bijna 30 jaar werkervaring, waarvan 23 jaar als chauffeur, onder andere als koerier, taxichauffeur, internationaal touringcarchauffeur, nationaal chauffeur/bezorger (horecadistributiechauffeur) en als internationaal vrachtwagen(koppel)chauffeur.
Maar ook als magazijnmedewerker, orderpicker en lader/losser van vrachtwagens. 
Ik ben in bezit van het chauffeursdiploma CCV-B Goederenvervoer én Personenvervoer (inclusief Code 95 tot april 2020), het ADR-stukgoed certificaat (herexamen behaald in maart 2015, dus geldig tot oktober 2020) en de digitale chauffeurspas (geldig tot juli 2016).
Ik zoek chauffeurswerk en ook andere werkzaamheden, in de regio Midden-Limburg en/of Zuid-oost Brabant.  
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op Vacaturebank-LBO.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Harde werker wil aan de slag.

    Laatste update CV: 12-11-2019
    Plaats: Den Helder, Noord-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     Ben op zoek naar lichamelijk fysiek pittig werk om mijn energie kwijt te kunnen, ben leergierig en pak snel nieuwe dingen op dus sta ook open voor andere beroepen als die in mijn CV staan. Bekijk het complete CV

  • Sterk, collegiaal, grondig en werkt graag buiten.

    Laatste update CV: 05-11-2019
    Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
    Werkniveau: LBO / VMBO
    Dienstverband: Bijbaan, Leer-werk overeenkomst, Tijdelijk contract, Vast contract

    Ik kom uit Slowakije en woon sinds 5 jaar in Rotterdam met mijn Nederlandse vriendin. Nu zij in verwachting is zoek ik een geschikte baan om als trotse vader financieel bij te kunnen dragen. Vuilnisman leek mij zeer geschikt omdat ik graag buiten werk, van aanpakken hou en een prima chauffeur ben (ook als bijrijder voor een extra paar ogen. Bekijk het complete CV

  • Logistics employee

    Laatste update CV: 08-10-2019
    Plaats: Tilburg, Noord-Brabant
    Werkniveau: LBO / VMBO
    Dienstverband: Vast contract

     It is my great honor to apply for the vacant position which you believe will commensurate my qualifications and experience. I believe that I have the qualities that make me an asset or your institution once hired. Bekijk het complete CV

  • Dame die secuur en netjes werkt

    Laatste update CV: 27-08-2019
    Plaats: Eindhoven, Noord-Brabant
    Werkniveau: LBO / VMBO
    Dienstverband: Vast contract, Bijbaan

     Ik ben betrouwbaar, secuur en netjes. Heb veel ervaring als koerier en omgang met licht dementerende ouderen. Bekijk het complete CV

  • Jongeman van 54 zoekt vaste betrekking in een gezellige werkomgeving

    Laatste update CV: 18-03-2018
    Plaats: Utrecht, Utrecht
    Werkniveau: LBO / VMBO
    Dienstverband: Vast contract

     Ben een leergierige vent met een brede interesse, ben nauwkeurig, hardwerkend, oprecht. Kan mij prima vermaken achter de computer met beantwoorden van hulpvragen van bekenden en verder heb ik vershillende hobby's, maar ook ben ik graag fysiek bezig.  In het verleden verschillende banen gehad op uitzendgebied en dus in verschillende magazijnen gewerkt. Tevens ook een tijdje gewerkt als postbezorger in... Bekijk het complete CV

Vacaturebank-LBO.nl - Nieuwe lbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe lbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-LBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-LBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank